Fő profilunk

Egyéb
szolgáltatásaink

reklamtablak

autofoliazas

karbon-foliazas

  • információs-, EU-s projekt táblák
  • digitális nyomtatás
  • jármű reklámok
  • kirakatreklámok, világítótáblák
  • zászlók, molinók, térbetűk
  • karcvédelmi fóliázás
  • autó és épületüveg fóliázás
  • héliumos lufik

Minőségi autófóliázás rövid határidővel

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik autófóliázás, autóüveg fóliázás, karcvédelmi és kavicsvédelmi fóliázás területén. Vállaljuk autók, autóalkatrészek, kamionok, teherautók, haszongépjárművek és motorok, illetve alkatrészeik fóliázását.

Autófóliázás típusai

Autóüveg fóliázás

Az autóüveg fóliázás jó választás abban az esetben, ha szeretné megóvni gyermekeit a káros UV sugárzásoktól, szeretné megóvni ablaküvegeit a karcolódásoktól.

Bővebben: autóüveg fóliázás

Átszínezés autófóliával

Elegáns és esztétikus megjelenést tesz lehetővé a széles színválasztéknak köszönhetően az autó teljes beborítása, vagy egyes elemek átfóliázása.

Bővebben: átszínezés autófóliával

Matt fekete autófóliázás

Ha teljesen új megjelenést szeretne autójának, bátran ajánljuk az egyik legdivatosabb, matt fekete autófóliázást.

Bővebben: matt fekete autófóliázás

Kavicsvédelmi fóliázás

A kőfelverődés elleni védelemnek köszönhetően autójának karosszériája jobban ellenáll az apró kavicsok okozta sérüléseknek.

Bővebben: kavicsvédelmi fóliázás

Szélvédő fóliázás

Napfényvédő fóliacsík a szélvédőn megoldást nyújthat a vakító fény ellen. Fokozza biztonságérzetét a szélvédő fólia használatával, óvja szemét a káros sugaraktól.

 

Milyen előnyökkel jár az autófóliázás?

A legfőbb haszna mindenképpen az esztétikus megjelenés, valamint az eltávolíthatóság, ugyanakkor a kavicsvédő fólia nagy biztonságot nyújt a kőfelverődések és karcolások ellen. Ha az autójának átszínezését tűzi ki céljául, meglepően sok érv szól az autófóliázás mellett.

Bővebben az autófóliázás előnyeiről >>

Miért autófóliázás, miért nem fényezés?

Egy átlagos autó fényezése több százezer forintra is rúghat. A kőfelverődések és karcolások ellen nem nyújt védelmet a fényezés, sőt, ha bármi megkezdi a festést, ott a felület korrodálódni, rozsdásodni kezd. Az autótulajdonosok egyre gyakrabban választják az autófóliázást a fényezés helyett. Miért? Azért, mert olcsóbb, bármikor eltávolítható nyom nélkül, és tartós védelmet jelent a kőfelverődésekkel szemben. Az autófólia egy víztiszta (átlátszó), 150 mikron vastag karosszéria védőfólia.

autofoliazas1Autófóliázás átszínezésre, vagy kőfelverődés ellen

Autófóliázás árak

Az autófóliázás árak tájékoztató jellegűek, a hozzávetőleges ármeghatározást segítik. Nyilvánvaló, hogy nem lehet minden autófóliázás árat kategorizálni, hiszen az autófóliázás árak minden esetben egyedi árak attól függően, hogy mekkora és milyen nehézségű felületet kell fóliázni. Kavicsvédelmi fóliázást az autó elemeire szokás végezni, egy átlagos méretű motorháztatő már 25.000 Ft-tól fóliázható. Az autó teljes átfóliázását (egy kiskategóriás autó esetében) már 120.000-130.000 Ft-tól vállaljuk.

Autófóliázás árak részletesen >>

Az autófóliázás után mi lesz a fényezéssel?

Az autófólia alatti fényezés maximálisan védett a legtöbb átlagos külső behatástól: karcolások, kőfelverődés, UV sugárzás. Éppen ezért a fényezés megtartja eredeti szépségét és minőségét az autófólia alatt. Amennyiben Ön szeretné visszanyerni az autófóliázás után a jármű eredeti színét, úgy egyetlen nap alatt eltávolítjuk a fóliát és visszanyeri a régi küllemet. 

Autófóliázás Dabas és környékén

Cégünk Dabasi telephelyén vállalja autók fóliázását az egyik legkiválóbb Llumar autófólia alkalmazásával. Autófóliázás Dabas és a környező településeken, Budapesten és Pest megyében rövid határidővel.

Autófóliázás Dabas >>